Varaa Matka

MATKAEHDOT

Matkoilla noudatetaan yleisiä valmismatkaehtoja (katso www.kuluttajavirasto.fi).
Toimintamme erityisluonteen vuoksi sovellamme alla olevia lisä- ja erityisehtoja, jotka korvaavat näiltä osin yleisten valmismatkaehtojen vastaavat kohdat.
Kurssitoiminnassa, retkillä ja vaelluksilla noudatamme “Kurssiehtoja”. 

1. Paikka matkalle varataan nettisivujemme varauslomakkeella. Ilmoita nimesi, sähköpostiosoitteesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja matka, jolle haluat lähteä. Vahvistamme varauksen sähköpostilla. 

2.Me lähetämme sinulle laskun 150 € toimistomaksusta, jonka maksamisen jälkeen matka on molempia osapuolia sitova. Maksamalla toimistomaksun asiakas hyväksyy valmismatkalain matkaehdot sekä Reissusiskojen lisä- ja erityismatkaehdot.  Toimistomaksu ei ole osa matkan hintaa. Mikäli matkasi peruuntuu meistä riippumattomista syistä, 150 € toimistomaksua ei palauteta. 

3. Reissusiskot ei myy lentolippuja. Asiakas vastaa itse lennon varaamisesta ja sen maksamisesta. Asiakas voi varata lennon sen jälkeen, kun Reissusiskot on vahvistanut matkan toteutumisen. Mikäli asiakas varaa lennon ennen tätä vahvistusta, ei Reissusiskot  vastaa kuluista joita mahdollisesti käyttämättä jäävä lento aiheuttaa. Reissusiskot eivät varaa lentolippuja asiakkaan puolesta.

4. Emme peri ennakkoon matkan maksua. Matka erääntyy maksettavaksi heti matkan jälkeen. Voimme myös veloittaa matkan aikana osan tai koko matka maksun. Ilmoitamme matkan hinnan ilman toimistomaksua, koska laki kieltää toimistomaksun ilmoittamisen kokonaishinnassa.

5. Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka, milloin tahansa ennen matkan alkamista. Tällöin Reissusiskoilla on oikeus periä peruutusmaksu seuraavasti: Mikäli asiakas peruuttaa matkan 45-30 vrk ennen matkan alkua, Reissusiskot laskuttaa 25 % matkan hinnasta. Mikäli asiakas peruuttaa matkan 29-15 vrk ennen matkan alkua, Reissusiskot laskuttaa 50 % matkan hinnasta. Mikäli asiakas peruuttaa matkan myöhemmin kuin 15 vrk ennen matkan alkua Reissusiskot laskuttaa koko matkan hinnan. Mikäli asiakas keskeyttää matkan omasta tahdostaan kesken matkan, laskuttaa Reissusiskot koko matkan hinnan. 

7. Mahdollinen peruuttaminen tulee tehdä kirjallisesti ja lähettää se sähköpostisoitteeseemme info@reissusiskot.fi. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutuspäiväksi luetaan se päivä, jolloin järjestäjä on vastaanottanut kirjallisen tiedon peruutuksesta asiakkaalta. 

8. Hinnat eivät sisällä peruutusturvaa tai matkavakuutusta. Suosittelemme ottamaan vakuutuksen, joka kattaa myös matkan peruuntumisen. Reissusiskot Oy ei ole vahingonkorvausvastuussa vahingoista, jotka aiheutuvat ylivoimaisesta tilanteesta, lakkotilanteista, luonnonkatastrofeista, terrorismista tai muista vastaavista tilanteista. Järjestäjä ei myöskään vastaa asiakkaille ja heidän omaisuudelleen mahdollisesti sattuvista vahingoista.

9. Ehdotamme, että seuraavat kohdat huomioidaan vakuutuksen valinnassa:
● sairaanhoito ja kotiinkuljetus
● peruutussuoja
● omaisuuden menetys tai varkaus
● henkilökohtainen vastuuvakuutus, oikeudelliset kulut

10. Teemme voitavamme, että julkaistu ohjelma toteutuu. Yritys ei ole kuitenkaan vahingonkorvausvelvollinen lisäkustannuksista tai muista seurauksista, jotka johtuvat meistä riippumattomista, ennalta odottamattomista syistä. Emme vastaa lennoista, emmekä niihin tulevista muutoksista, peruutuksista tai lentoyhtiön konkurssista.

11. Varaamme oikeuden muuttaa matkaohjelmaamme. Oppaat tekevät erityistilaneissa päätöksen matkaohjelman muutoksista. Esim. sääolosuhteet tai muut ennalta arvaamattomat tekijät voivat aiheuttaa ohjelman muutoksia. 

12. Matkalla majoitukset vaihtelevat paljon riippuen matkan luonteesta. Mikälit haluat matkallasi yhden hengen huoneen, toteutamme sen mikäli se on mahdollista. Tällöin asiakas maksaa matkasta riippuen 150-300 euron lisämaksun yhden hengen huoneesta. Mikäli matkalle lähtee pariton määrä, joutuu viimeiseksi ilmoittautunut maksamaan lisämaksun yhden hengen huoneesta. Ilmoitamme tästä etukäteen.

13. Yrityksellä on oikeus peruuttaa matka, mikäli ilmoittautuneita osanottajia on liian vähän matkan järjestämiseksi taloudellisesti kannattavasti. Vähimmäismäärä osallistujia matkalle ilmoitetaan matkan esittelyssä. Yritys ilmoittaa tällaisista muutoksista asiakkaalle viimeistään 45 vuorokautta ennen matkan alkua. Ilmoitamme kun riittävä osallistujamäärä on koossa ja asiakas voi tällöin varata lennot. 

14. Mikäli joudumme peruuttamaan matkan vähäisen osallistujamäärän tai muun ylivoimaisen esteen vuoksi, osallistujille palautetaan koko matkasta maksettu hinta ja myös toimistomaksu.

15. Otamme matkoilla valokuvia ja videoita, joita voimme käyttää mm. mainoksissamme, sosiaalisessa mH ediassa ja julkaisuissamme. Mikäli et halua näkyä kuvissa, on sinun ilmoitettava siitä meille matkaa varatessa kirjallisesti info@reissusiskot.fi. -Huolehdithan itse, että siirryt pois, kun otamme ryhmäkuvia. 

16. Luomme matkalle lähtijöistä whatsapp ryhmän. Ilmoitathan kirjallisesti etukäteen sähköpostiin info@reissusiskot.fi, jos et halua olla whatsapp ryhmässä.

17. Olemme matkalla paljon yhdessä ja läheisissä tekemisissä mm. majoitusjärjestelyistä johtuen. Jos osallistuja omalla käytöksellään aiheutaa häiriötä tai muuta haittaa kanssamatkustajille ja huomautuksesta huolimatta tämä jatkuu, siirrämme matkustajan hänen omalla kustannuksellaan toiseen majoitukseen.

18. Mikäli sinulla on sairauksia tai vammoja, jotka voivat suurentaa riskiä joutua onnettomuuksiin tai heikentää merkittävästi toimintakykyä, on niistä syytä kertoa oppaalle. Ole tarvittaessa ennen matkaa yhteydessä omaan lääkäriisi. Mahdolliset sairaudet voivat aiheuttaa vaaratilanteita  ja pahimmassa tapauksessa vakavan onnettomuuden. 

19. Osallistuja vakuuttaa lukeneensa ja ymmärtäneensä varausehdot ja hyväksyneensä ne.

20. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Jos haluat lukea Reissusiskojen tietosuojaselosteen paina tästä 

Jos haluat varata matkan täytä alla oleva lomake. Lähetämme Sinulle vahvistuksen 48 tunnin aikana.