Varaa Matka

MATKAEHDOT

Matkoilla noudatetaan yleisiä valmismatkaehtoja (katso www.kuluttajavirasto.fi).
Toimintamme erityisluonteen vuoksi sovellamme alla olevia lisä- ja erityisehtoja, jotka korvaavat näiltä osin Yleisten valmismatkaehtojen vastaavat kohdat.
Kurssitoiminnassa, retkillä ja vaelluksilla noudatamme “Kurssiehtoja”. 

1. Paikka matkalle varataan nettisivujemme varauslomakkeella. Ilmoita nimesi, sähköpostiosoitteesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja mille matkalle haluat lähteä. Vahvistamme varauksen sähköpostilla. Varaa aikatauluun sopiva lento. 

2.Me lähetämme sinulle laskun 150 € toimistomaksusta, jonka maksamisen jälkeen matka on molempia osapuolia sitova. Maksamalla toimistomaksun asiakas hyväksyy valmismatkalain matkaehdot sekä Reissusiskojen lisä- ja erityismatkaehdot.  Toimistomaksu ei ole osa matkan hintaa. Mikäli matkasi peruuntuisi meistä riippumattomista syistä, voit siirtää jo maksetun toimistomaksun johonkin toiseen matkaamme. 

3. Reissusiskot ei myy lentolippuja. Asiakas vastaa itse lennon varaamisesta ja sen maksamisesta. Asiakas varaa lennon sen jälkeen, kun Reissusiskot on vahvistanut matkan toteutumisen. Mikäli asiakas varaa lennon ennen tätä vahvistusta, ei Reissusiskot  vastaa kuluista joita mahdollisesti käyttämättä jäävä lento aiheuttaa. Reissusiskot eivät voi varata lentolippuja asiakkaan puolesta, mutta Reissusiskot voi avustaa asiakasta lentolipun tilauksessa 30 € toimitusmaksulla. 

4. Emme peri ennakkoon matkan maksua. Matka erääntyy maksettavaksi heti matkan jälkeen. Voimme myös veloittaa matkan aikana osan tai koko matka maksun. Näin tehdessämme ilmoitamme siitä asiakkalle ajoissa. Ilmoitamme matkan hinnan ilman toimistomaksua, koska laki kieltää toimistomaksun ilmoittamisen kokonaishinnassa, jos matkalaskun eräpäivä on matkan jälkeen.

5. Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka, milloin tahansa ennen matkan alkamista. Tällöin Reissusiskoilla on oikeus periä peruutusmaksu seuraavasti: Mikäli asiakas peruuttaa matkan 29-42 vrk ennen matkan alkua, Reissusiskot laskuttaa 25 % matkan hinnasta. Mikäli asiakas peruuttaa 8-28 vrk ennen matkan alkua, Reissusiskot laskuttaa 50 % matkan hinnasta. Mikäli asiakas peruuttaa matkan myöhemmin kuin 7 vrk ennen matkan alkua Reissusiskot laskuttaa koko matkan hinnan.Mikäli asiakas keskeyttää matkan omasta tahdostaan kesken matkan, laskuttaa Reissusiskot koko matkan hinnan. 

7. Mahdollinen peruuttaminen tulee tehdä kirjallisesti ja lähettää se sähköpostisoitteeseemme info@reissusiskot.fi. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutuspäiväksi luetaan se päivä, jolloin järjestäjä on vastaanottanut kirjallisen tiedon peruutuksesta asiakkaalta. 

8. Hinnat eivät sisällä peruutusturvaa tai matkavakuutusta. Suosittelemme ottamaan vakuutuksen, joka kattaa myös matkan peruuntumisen. Reissusiskot Oy ei ole vahingonkorvausvastuussa vahingoista, jotka aiheutuvat ylivoimaisesta tilanteesta, lakkotilanteista, luonnonkatastrofeista, terrorismista tai muista vastaavista tilanteista. Järjestäjä ei myöskään vastaa asiakkaille ja heidän omaisuudelleen mahdollisesti sattuvista vahingoista.

9. Ehdotamme, että seuraavat kohdat huomioidaan vakuutuksen valinnassa:
● Sairaanhoito ja kotiinkuljetus
● peruutussuoja
● omaisuuden menetys tai varkaus
● henkilökohtainen vastuuvakuutus, oikeudelliset kulut

10. Teemme voitavamme, että julkaistu ohjelma toteutuu. Yritys ei ole kuitenkaan vahingonkorvausvelvollinen lisäkustannuksista tai muista seurauksista, jotka johtuvat meistä riippumattomista, ennalta odottamattomista syistä. Emme vastaa lennoista, emmekä niihin tulevista muutoksista, peruutuksista tai lentoyhtiön konkurssista.

11. Varaamme oikeuden muuttaa matkaohjelmaamme.

12. Matkalla majoitukset vaihtelevat paljon riippuen matkan luonteesta. Mikälit haluat matkallasi yhden hengen huoneen, toteutamme sen mikäli se on mahdollista. Tällöin asiakas maksaa matkasta riippuen 150-290 euron lisämaksun yhden hengen huoneesta.

13. Yrityksellä on oikeus peruuttaa matka, mikäli ilmoittautuneita osanottajia on liian vähän matkan järjestämiseksi taloudellisesti kannattavasti. Vähimmäismäärä osallistujia matkalle ilmoitetaan matkan esittelyssä. Yritys ilmoittaa tällaisista muutoksista asiakkaalle viimeistään 30 vuorokautta ennen matkan alkua. Pyrimme keräämään riittävän määrän osallistujia, ennenkun asiakas varaa lennon.

14. Mikäli joudumme peruuttamaan matkan vähäisen osallistujamäärän tai muun ylivoimaisen esteen vuoksi, osallistujille palautetaan koko se summa (toimistomaksu), minkä he ovat meille maksaneet.

15. Meillä on oikeus ottaa matkalla valokuvia ja videoita ja käyttää niitä mainoksissamme sosiaalisessa mediassa, valokuva-albumeissa ja jakaa niitä matkalle osallistuneille. Mikäli et halua näkyä niissä, on sinun ilmoitettava siitä meille etukäteen.

16. Luomme Whatsapp ryhmän matkalle osallistujista. Ryhmässä voi esittää kysymyksiä, annamme ohjeita matkalle ja voimme jakaa valokuvia. Mikäli et halua olla ryhmässä mukana sinun on ilmoitettava siitä meille.

17. Olemme matkalla paljon yhdessä ja läheisissä tekemisissä mm. majoitus järjestelyistä johtuen. Jos osallistuja omalla käytöksellään aiheutaa häiriötä tai muuta haittaa kanssa matkustajille ja huomautuksesta huolimatta tämä jatkuu, siirrämme matkustajan hänen omalla kustannuksellaan toiseen majoitukseen.

18. Osallistuja samalla vakuuttaa lukeneensa ja ymmärtäneensä varausehdot ja hyväksyneensä ne.

19. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

KURSSIEHDOT, VAELLUKSET

Seuraavat ehdot koskevat kursseja, retkiä ja vaelluksia, joita kutsutaan jäljempänä kursseina.

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu nettisivujemme kautta ja sitova sopimus syntyy.
Kurssin koko maksu suoritus tulee maksaa viimeistään 30 vrk ennen kurssin alkua. Lähetämme laskun viimeistään 45 vrk ennen kurssin alkua  Peruuttamisesta tulee aina ilmoittaa kirjallisesti sähköpostilla info@reissusiskot.fi viimeistään 30 vrk ennen kurssin alkua.

● 29-15 vrk ennen kurssin alkua maksamme takaisin 50 % kurssin hinnasta.
● 14-7 vrk maksamme takaisin 20 % kurssin hinnasta

Alle 7 vrk peruutus ei oikeuta hyvitykseen.        

Kurssin keskeyttäminen ei oikeuta hyvitykseen. Jos kurssia ei pystytä järjestämään (esim. liian vähän osallistujia), Reissusiskot Oy palauttaa koko kurssimaksun.

Reissusiskojen peruutusehdot ovat voimassa toistaiseksi. 

Jos haluat lukea Reissusiskojen tietosuojaselosteen paina tästä 

Jos haluat varata matkan täytä alla oleva lomake. Lähetämme Sinulle vahvistuksen 24 tunnin aikana.