Varaa Matka

MATKAEHDOT

Matkoilla noudatetaan yleisiä valmismatkaehtoja (katso www.kuluttajavirasto.fi).
Toimintamme erityisluonteen vuoksi sovellamme alla olevia lisä- ja erityisehtoja, jotka korvaavat näiltä osin Yleisten valmismatkaehtojen vastaavat kohdat.
Kurssitoiminnassa, retkillä ja vaelluksilla noudatamme “Kurssiehtoja”. 

1. Paikka matkalle varataan nettisivujemme varauslomakkeella. Ilmoita nimesi, sähköpostiosoitteesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja mille matkalle haluat lähteä. Vahvistamme varauksen sähköpostilla. Varaa aikatauluun sopiva lento. 

2.Me lähetämme sinulle laskun 150 € toimistomaksusta, jonka maksamisen jälkeen matka on molempia osapuolia sitova. Maksamalla toimistomaksun asiakas hyväksyy valmismatkalain matkaehdot sekä Reissusiskojen lisä- ja erityismatkaehdot.  Toimistomaksu ei ole osa matkan hintaa. Mikäli matkasi peruuntuisi meistä riippumattomista syistä, voit siirtää jo maksetun toimistomaksun johonkin toiseen matkaamme. 

3. Reissusiskot ei myy lentolippuja. Asiakas vastaa itse lennon varaamisesta ja sen maksamisesta. Asiakas voi varata lennon sen jälkeen, kun Reissusiskot on vahvistanut matkan toteutumisen. Mikäli asiakas varaa lennon ennen tätä vahvistusta, ei Reissusiskot  vastaa kuluista joita mahdollisesti käyttämättä jäävä lento aiheuttaa. Reissusiskot eivät voi varata lentolippuja asiakkaan puolesta, mutta Reissusiskot voi avustaa asiakasta lentolipun tilauksessa 30 € toimitusmaksulla. 

4. Emme peri ennakkoon matkan maksua. Matka erääntyy maksettavaksi heti matkan jälkeen. Voimme myös veloittaa matkan aikana osan tai koko matka maksun. Näin tehdessämme ilmoitamme siitä asiakkalle ajoissa. Ilmoitamme matkan hinnan ilman toimistomaksua, koska laki kieltää toimistomaksun ilmoittamisen kokonaishinnassa, jos matkalaskun eräpäivä on matkan jälkeen.

5. Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka, milloin tahansa ennen matkan alkamista. Tällöin Reissusiskoilla on oikeus periä peruutusmaksu seuraavasti: Mikäli asiakas peruuttaa matkan 29-42 vrk ennen matkan alkua, Reissusiskot laskuttaa 25 % matkan hinnasta. Mikäli asiakas peruuttaa matkan 14-28 vrk ennen matkan alkua, Reissusiskot laskuttaa 50 % matkan hinnasta. Mikäli asiakas peruuttaa matkan myöhemmin kuin 13 vrk ennen matkan alkua Reissusiskot laskuttaa koko matkan hinnan. Mikäli asiakas keskeyttää matkan omasta tahdostaan kesken matkan, laskuttaa Reissusiskot koko matkan hinnan. 

7. Mahdollinen peruuttaminen tulee tehdä kirjallisesti ja lähettää se sähköpostisoitteeseemme info@reissusiskot.fi. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutuspäiväksi luetaan se päivä, jolloin järjestäjä on vastaanottanut kirjallisen tiedon peruutuksesta asiakkaalta. 

8. Hinnat eivät sisällä peruutusturvaa tai matkavakuutusta. Suosittelemme ottamaan vakuutuksen, joka kattaa myös matkan peruuntumisen. Reissusiskot Oy ei ole vahingonkorvausvastuussa vahingoista, jotka aiheutuvat ylivoimaisesta tilanteesta, lakkotilanteista, luonnonkatastrofeista, terrorismista tai muista vastaavista tilanteista. Järjestäjä ei myöskään vastaa asiakkaille ja heidän omaisuudelleen mahdollisesti sattuvista vahingoista.

9. Ehdotamme, että seuraavat kohdat huomioidaan vakuutuksen valinnassa:
● sairaanhoito ja kotiinkuljetus
● peruutussuoja
● omaisuuden menetys tai varkaus
● henkilökohtainen vastuuvakuutus, oikeudelliset kulut

10. Teemme voitavamme, että julkaistu ohjelma toteutuu. Yritys ei ole kuitenkaan vahingonkorvausvelvollinen lisäkustannuksista tai muista seurauksista, jotka johtuvat meistä riippumattomista, ennalta odottamattomista syistä. Emme vastaa lennoista, emmekä niihin tulevista muutoksista, peruutuksista tai lentoyhtiön konkurssista.

11. Varaamme oikeuden muuttaa matkaohjelmaamme.

12. Matkalla majoitukset vaihtelevat paljon riippuen matkan luonteesta. Mikälit haluat matkallasi yhden hengen huoneen, toteutamme sen mikäli se on mahdollista. Tällöin asiakas maksaa matkasta riippuen 200-300 euron lisämaksun yhden hengen huoneesta. 

13. Yrityksellä on oikeus peruuttaa matka, mikäli ilmoittautuneita osanottajia on liian vähän matkan järjestämiseksi taloudellisesti kannattavasti. Vähimmäismäärä osallistujia matkalle ilmoitetaan matkan esittelyssä. Yritys ilmoittaa tällaisista muutoksista asiakkaalle viimeistään 45 vuorokautta ennen matkan alkua. Pyrimme keräämään riittävän määrän osallistujia, ennenkun asiakas varaa lennon.

14. Mikäli joudumme peruuttamaan matkan vähäisen osallistujamäärän tai muun ylivoimaisen esteen vuoksi, osallistujille palautetaan koko matkasta maksetu hinta ja myös toimistomaksu, minkä he ovat meille maksaneet.

15. Meillä on oikeus ottaa matkalla valokuvia ja videoita ja käyttää niitä mainoksissamme, sosiaalisessa mediassa ja julkaisuissamme ja jakaa niitä matkalle osallistuneille. Mikäli et halua näkyä niissä, on sinun ilmoitettava siitä meille matkaa varatessa kirjallisesti info@reissusiskot.fi ja huolehtia itse että poistut, kun otamme ryhmäkuvia. 

16. Luomme Whatsapp ryhmän matkalle osallistujista hyvissä ajoin ennen matkaa. Ryhmässä voi esittää kysymyksiä ja kontaktoida reissukavereita ja jakaa valokuvia ym. Mikäli et halua olla ryhmässä mukana sinun on ilmoitettava siitä meille kirjallisesti varauksen yhteydessä info@reissusiskot.fi.

17. Olemme matkalla paljon yhdessä ja läheisissä tekemisissä mm. majoitusjärjestelyistä johtuen. Jos osallistuja omalla käytöksellään aiheutaa häiriötä tai muuta haittaa kanssamatkustajille ja huomautuksesta huolimatta tämä jatkuu, siirrämme matkustajan hänen omalla kustannuksellaan toiseen majoitukseen.

18. Osallistuja samalla vakuuttaa lukeneensa ja ymmärtäneensä varausehdot ja hyväksyneensä ne.

19. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisävero

Jos haluat lukea Reissusiskojen tietosuojaselosteen paina tästä 

Jos haluat varata matkan täytä alla oleva lomake. Lähetämme Sinulle vahvistuksen 24 tunnin aikana.