Varaa Retki

KURSSIEHDOT

 

KURSSIEHDOT, VAELLUKSET

Seuraavat ehdot koskevat kursseja, retkiä ja vaelluksia, joita kutsutaan jäljempänä kursseina.

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu nettisivujemme kautta. Kurssin koko hinta tulee maksaa viimeistään 45 vrk ennen kurssia. Lähetämme laskun noin 60 vrk ennen kurssin alkua. Mahdollisesta peruuttamisesta tulee aina ilmoittaa kirjallisesti info@reissusiskot.fi.

 45-30 vrk ennen kurssin alkua maksamme takaisin kurssin hinnan vähennettynä 50 € toimistomaksulla. 

29-15 vrk ennen kurssin alkua maksamme takaisin 50 % kurssin hinnasta. 

14-7 vrk ennen maksamme takaisin 20 % kurssin hinnasta

Alle 7 vrk peruutus ei oikeuta hyvitykseen.        

Kurssin keskeyttäminen ei oikeuta hyvitykseen. Jos kurssia ei pystytä järjestämään (esim. liian vähän osallistujia), Reissusiskot Oy palauttaa koko kurssimaksun. 

Yksityisesti järjestetyillä vaelluksilla pätevät edellä mainitut ehdot, mutta veloitamme varauksenteon jälkeen 100 €/ henki varausmaksun, joka on osa vaelluksen hintaa ja jota ei palauteta, jos tilattu vaellus perutaan asiakkaan toimesta. 

Reissusiskojen peruutusehdot ovat voimassa toistaiseksi.

Luomme vaellukselle ja retkelle lähtijöistä whatsapp ryhmän. Ilmoitathan kirjallisesti etukäteen sähköpostiin info@reissusiskot.fi, jos et halua olla whatsapp ryhmässä. 

Otamme valokuvia retkillämme, joita voimme käyttää mm. sosiaalisessa mediassa ja julkaisuissamme. Ilmoitathan ennen vaellusta kirjallisesti sähköpostiin info@reissusiskot.fi, jos et halua näkyä kuvissa. Huolehdithan itse, että siirryt pois, jos otamme ryhmäkuvia.

Mikäli sinulla on sairauksia tai vammoja, jotka voivat suurentaa riskiä joutua onnettomuuksiin tai heikentää merkittävästi toimintakykyä, on niistä syytä kertoa oppaalle. Ole tarvittaessa etukäteen yhteydessä omaan lääkäriisi. Mahdolliset sairaudet voivat aiheuttaa vaaratilanteita vaelluksella ja pahimmassa tapauksessa vakavan onnettomuuden. 

Jos haluat lukea Reissusiskojen tietosuojaselosteen paina tästä 

Jos haluat varata retken täytä alla oleva lomake. Lähetämme Sinulle vahvistuksen 48 tunnin aikana.