Varaa Retki

KURSSIEHDOT

KURSSIEHDOT, VAELLUKSET

Seuraavat ehdot koskevat kursseja, retkiä ja vaelluksia, joita kutsutaan jäljempänä kursseina.

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu nettisivujemme kautta ja sitova sopimus syntyy. Lähetämme varausmaksun 60 € sähköpostiin, kun varaus on tehty.  Kurssin koko hinta tulee maksaa viimeistään 30 vrk ennen kurssia. Lähetämme laskun viimeistään 45 vrk ennen kurssin alkua. Mahdollisesta peruuttamisesta tulee aina ilmoittaa kirjallisesti info@reissusiskot.fi viimeistään 30 vrk ennen kurssin alkua.

● 29-15 vrk ennen kurssin alkua maksamme takaisin 50 % kurssin hinnasta. Varausmaksua 60 € ei palauteta.
● 14-7 vrk ennen maksamme takaisin 20 % kurssin hinnasta. Varausmaksua 60 € ei palauteta. 

Alle 7 vrk peruutus ei oikeuta hyvitykseen.        

Kurssin keskeyttäminen ei oikeuta hyvitykseen. Jos kurssia ei pystytä järjestämään (esim. liian vähän osallistujia), Reissusiskot Oy palauttaa kurssimaksun. 

Reissusiskojen peruutusehdot ovat voimassa toistaiseksi

Luomme vaellukselle ja retkelle lähtijöistä whatsapp ryhmän. Ilmoitathan kirjallisesti sähköpostiin info@reissusiskot.fi, jos et halua olla whatsapp ryhmässä. 

Otamme valokuvia retkillämme, joita käytämme mm. sosiaalisessa mediassa ja julkaisuissamme. Ilmoitathan ennen vaellusta kirjallisesti sähköpostiin info@reissusiskot.fi, jos et halua näkyä kuvissa. Huolehdithan itse, että tällöin pysyt pois ottamistamme ryhmäkuvista.

Mikäli sinulla on sairauksia tai vammoja, jotka voivat suurentaa riskiä joutua onnettomuuksiin tai heikentää merkittävästi toimintakyä, on niistä syytä kertoa oppaalle. Ole tarvittaessa yhteydessä omaan lääkäriisi. Mahdolliset sairaudet voivat aiheuttaa vaaratilanteita vaelluksella ja pahimmassa tapauksessa vakavan onnettomuuden. 

Jos haluat lukea Reissusiskojen tietosuojaselosteen paina tästä 

Jos haluat varata retken täytä alla oleva lomake. Lähetämme Sinulle vahvistuksen 24 tunnin aikana.