Varaa Retki

MATKAEHDOT

Matkoilla noudatetaan yleisiä valmismatkaehtoja (katso www.kuluttajavirasto.fi).
Toimintamme erityisluonteen vuoksi sovellamme alla olevia lisä- ja erityisehtoja, jotka korvaavat näiltä osin Yleisten valmismatkaehtojen vastaavat kohdat.
Kurssitoiminnassa, retkillä ja vaelluksilla noudatamme “Kurssiehtoja”. 

1. Paikka matkalle varataan nettisivujemme varauslomakkeella. Ilmoita nimesi, sähköpostiosoitteesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja mille matkalle haluat lähteä. Vahvistamme varauksesi ja lähetämme sinulle n. 3 kk ennen matkaa varausmaksun, joka vastaa toimistokulua.

2. Sitova sopimus syntyy, kun asiakas varaa lennon ja maksaa toimistomaksun. Toimistomaksut ovat: 150 e 3-5 vrk kestävillä matkoilla, 250 euroa yli 6 vrk kestävillä matkoilla. Toimistomaksua ei palauteta, vaikka matkasi peruuntuu.

3. Maksaessasi toimistomaksun hyväksyt myös nämä ehdot.

4. Loppumaksu matkasta maksetaan viimeistään 48 h ennen matkaa. Lähetämme sinulle laskun noin 28 vrk ennen matkaa. Mikäli emme ole saaneet koko matkamaksua vastaavaa rahasummaa tilillemme 48 h ennen matkaa on yrityksellä oikeus peruuttaa osallistuminen.

5. Peruutuksen sattuessa vähintään 48 h ennen matkan alkua palautamme koko maksun vähennettynä 250 € toimistokululla.

6. Peruutuksen sattuessa 48 h tai alle ennen matkan alkua ei takaisinmaksua.

7. Mahdollinen peruuttaminen tulee tehdä kirjallisesti ja lähettää se sähköpostisoitteeseemme info@reissusiskot.fi. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

8. Peruutuspäiväksi luetaan se päivä, jolloin järjestäjä on vastaanottanut kirjallisen tiedon peruutuksesta asiakkaalta.

9. Hinnat eivät sisällä peruutusturvaa tai matkavakuutusta. Suosittelemme ottamaan vakuutuksen, joka kattaa myös matkan peruuntumisen. Reissusiskot Oy ei ole vahingonkorvausvastuussa vahingoista, jotka aiheutuvat ylivoimaisesta tilanteesta, lakkotilanteista, luonnonkatastrofeista, terrorismista tai muista vastaavista tilanteista. Järjestäjä ei myöskään vastaa asiakkaille ja heidän omaisuudelleen mahdollisesti sattuvista vahingoista.

10. Ehdotamme, että seuraavat kohdat huomioidaan vakuutuksen valinnassa:
● Sairaanhoito ja kotiinkuljetus
● peruutussuoja
● omaisuuden menetys tai varkaus
● henkilökohtainen vastuuvakuutus, oikeudelliset kulut

11. Teemme voitavamme, että julkaistu ohjelma toteutuu. Yritys ei ole kuitenkaan vahingonkorvausvelvollinen lisäkustannuksista tai muista seurauksista, jotka johtuvat meistä riippumattomista, ennalta odottamattomista syistä. Emme vastaa lennoista, emmekä niihin tulevista muutoksista, peruutuksista tai lentoyhtiön konkurssista.

12. Varaamme oikeuden muuttaa matkaohjelmaamme.

13. Matkalla majoitukset vaihtelevat paljon riippuen matkan luonteesta. Mikälit haluat matkallasi yhden hengen huoneen, toteutamme sen mikäli se on mahdollista. Tällöin asiakas vastaa aiheutuvan muutoksen myötä syntyvästä lisäkulusta.

14. Mikäli osanottaja keskeyttää matkansa ennen matkan loppumista, ei hänellä ole oikeutta korvauksiin.

15. Yrityksellä on oikeus peruuttaa matka, mikäli ilmoittautuneita osanottajia on liian vähän matkan järjestämiseksi taloudellisesti kannattavasti. Vähimmäismäärä osallistujia matkalle ilmoitetaan matkan esittelyssä. Yritys ilmoittaa tällaisista muutoksista asiakkaalle viimeistään 30 vuorokautta ennen matkan alkua. Pyrimme keräämään riittävän määrän osallistujia, ennenkun asiakas varaa lennon.

16. Mikäli joudumme peruuttamaan matkan vähäisen osallistujamäärän tai muun ylivoimaisen esteen vuoksi, osallistujille palautetaan koko se summa, minkä he ovat meille maksaneet.

17. Meillä on oikeus ottaa matkalla valokuvia ja videoita ja käyttää niitä mainoksissamme sosiaalisessa mediassa, valokuva-albumeissa ja jakaa niitä matkalle osallistuneille. Mikäli et halua näkyä niissä, on sinun ilmoitettava siitä meille etukäteen.

18. Luomme Whatsapp ryhmän matkalle osallistujista. Ryhmässä voi esittää kysymyksiä, annamme ohjeita matkalle ja voimme jakaa valokuvia. Mikäli et halua olla ryhmässä mukana sinun on ilmoitettava siitä meille.

19. Olemme matkalla paljon yhdessä ja läheisissä tekemisissä mm. majoitus järjestelyistä johtuen. Jos osallistuja omalla käytöksellään aiheutaa häiriötä tai muuta haittaa kanssa matkustajille ja huomautuksesta huolimatta tämä jatkuu, siirrämme matkustajan hänen omalla kustannuksellaan toiseen majoitukseen.

20. Osallistuja samalla vakuuttaa lukeneensa ja ymmärtäneensä varausehdot ja hyväksyneensä ne.

21. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

KURSSIEHDOT, VAELLUKSET

Seuraavat ehdot koskevat kursseja, retkiä ja vaelluksia, joita kutsutaan jäljempänä kursseina.

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu nettisivujemme kautta ja sitova sopimus syntyy. Kurssin koko hinta tulee maksaa viimeistään 30 vrk ennen kurssia. Lähetämme laskun viimeistään 45 vrk ennen kurssin alkua. Mahdollisesta peruuttamisesta tulee aina ilmoittaa kirjallisesti info@reissusiskot.fi viimeistään 30 vrk ennen kurssin alkua.

● 29-15 vrk ennen kurssin alkua maksamme takaisin 50 % kurssin hinnasta.
● 14-7 vrk maksamme takaisin 20 % kurssin hinnasta

Alle 7 vrk peruutus ei oikeuta hyvitykseen.        

Kurssin keskeyttäminen ei oikeuta hyvitykseen. Jos kurssia ei pystytä järjestämään (esim. liian vähän osallistujia), Reissusiskot Oy palauttaa koko kurssimaksun.

Reissusiskojen peruutusehdot ovat voimassa toistaiseksi

Jos haluat lukea Reissusiskojen tietosuojaselosteen paina tästä 

Jos haluat varata retken täytä alla oleva lomake. Lähetämme Sinulle vahvistuksen 24 tunnin aikana.