Yrityksemme

Reissusiskot, hauska tutustua!

Olemme luontoa ja reissaamista rakastavat sisarukset. Olemme kasvaneet yhdessä, tehneet useita retkiä ja nauraneet monta naurua. Olemme molemmat erä- ja luonto-oppaita. Satu on työskennellyt aiemmin matkaoppaana ja yrityspankissa asiakkuuspäällikkönä ja Tarja sairaanhoitajana. Reissusiskot on yrityksemme, joka tarjoaa laadukkaita luontoelämyksiä ja aktiivisia matkoja niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Koe kanssamme ammattitaidolla toteutetut retket, elämykset ja matkat vaivattomasti. Tarjoamamme palvelut ovat luontoa kunnioittavia ja huolellisesti suunniteltuja ja toteutettuja. Olemme oikeasti läsnä ja aidosti yhdessä pienessä, kotoisassa ryhmässä. Meille on tärkeää, että kaikki tuntevat olonsa mukavaksi turvallisuudesta tinkimättä. Iloitsemme, kun asiakas iloitsee. Kaikkien viihtyminen, yhteiset voimaannuttavat kokemukset ja uudet ystävyyssuhteet ovat tavoitteitamme. Yhdessä kokien matkasta tulee elämys, jota voi muistella moneen kertaan.

Toteutamme  luontoretkiä patikoiden, meloen ja lumikenkäillen asiakkaiden toiveita huomioiden. Ohjaamme kotimaan pidempiä vaelluksia sekä lyhyempiä yön yli retkiä metsässä telttaillen tai mukavasti mökillä majoittuen ja samalla retkeilyä oppien. Tarjoamme palveluita myös matkailijoille. Teemme työtämme suurella sydämellä, elämänkokemuksella ja asiakasta arvostaen.

Mukaamme voi lähteä helposti, ilman aikaisempaa kokemusta tai matkan suunnittelun vaivaa. Meidän kanssamme kukaan ei jää yksin ja ikä on vain numeroita.

Tervetuloa Reissusiskojen matkaan!

Satu Nurmi

+358 45 148 2220

satu@reissusiskot.fi

Tarja Salmi

+358 45 8899976

tarja@reissusiskot.fi

Ota Yhteyttä

Miten voimme auttaa

Reissusiskot Oy

+358 45 148 2220

Akanapolku 4, 13100 Hämeenlinna

info@reissusiskot.fi

y-tunnus: 2915406-2