Yrityksemme

Reissusiskot, hauska tutustua!

Olemme luontoa ja reissaamista rakastavat sisarukset. Olemme kasvaneet yhdessä, tehneet useita retkiä ja nauraneet monta naurua. Olemme molemmat kokeneita eräoppaita.Satu on myös melontaohjaaja ja entinen Finnmatkojen matkaopas. Tarja on  sairaanhoitaja ja vastaa matkoillamme ja retkillämme turvallisuudesta.Tarjoamme laadukkaita luontoelämyksiä ja aktiivisia matkoja niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Koe kanssamme ammattitaidolla toteutetut retket, elämykset ja matkat vaivattomasti. Tarjoamamme palvelut ovat luontoa kunnioittavia ja huolellisesti suunniteltuja ja toteutettuja.

Olemme oikeasti läsnä ja aidosti yhdessä pienessä, kotoisassa ryhmässä. Meille on tärkeää, että kaikki tuntevat olonsa mukavaksi turvallisuudesta tinkimättä. Iloitsemme, kun asiakas iloitsee. Kaikkien viihtyminen, yhteiset voimaannuttavat kokemukset ja uudet ystävyyssuhteet ovat tavoitteitamme. Yhdessä kokien matkasta tulee elämys, jota voi muistella moneen kertaan.

Teemme työtämme suurella sydämellä, elämänkokemuksella ja asiakasta arvostaen.

Mukaamme voi lähteä helposti, ilman aikaisempaa kokemusta tai matkan suunnittelun vaivaa. Meidän kanssamme kukaan ei jää yksin ja ikä on vain numeroita.

Tervetuloa Reissusiskojen matkaan 

Satu Nurmi

+358 45 148 2220

Tarja Salmi

+358 45 8899976

Ota Yhteyttä

Miten voimme auttaa

Reissusiskot Oy

+358 45 148 2220

Akanapolku 4, 13100 Hämeenlinna

info@reissusiskot.fi

y-tunnus: 2915406-2